Pasvorm automatten

Maatwerk voor elk voertuig

Als u kiest voor pasvorm automatten van Profondo Carstyle dan kiest u voor:

 • Uitstekende pasvorm
 • Autotapijt van de hoogste kwaliteit (ISO9000-cert.)
 • Kleurstelling tapijt en omzoming naar wens
 • Bijgeleverd eigen stoppersysteem ofwel origineel

Profondo Carstyle beschikt over een database van meer dan 3000 snijpatronen van:

 • personenwagens (voor- en achtermatten)
 • personenwagens (kofferbakmatten)
 • personenwagens (space wagons)
 • bedrijfswagens (voormatten al dan niet doorlopend uit 1 stuk)
 • bedrijfswagens (achtermatten dubbele cabine)
 • bedrijfswagens (laadvloeren)
 • truckmatten
 • campermatten
 • oldtimers

Eigen productie

Door middel van moderne digitale snijtechnieken (Automated Cutting Systems) en patroonscanning middels cameratracking produceert Profondo snel en precies pasvorm automatten. Profondo voert ook loonwerk uit en kan een grote variëteit aan eigen klantmaterialen exact op maat snijden met onze speciaal hiervoor geschikte computergestuurde snijmachine. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ProfShop inlogcode aanvragen

Om ook snel gebruik te kunnen maken van onze webshop vragen wij u om een paar contactgegevens. Wij nemen na het invullen spoedig contact met u op en kunnen dan direct een account voor u aanmaken.

Bedrijfsnaam:

Naam contactpersoon:

Telefoonnummer:

Emailadres:


 

Tapijtsoorten

U kunt kiezen uit vier verschillende soorten tapijt:

Naaldvilt automatten Luxe velours automatten Premium velours automatten Ribtapijt automatten Naast deze tapijten kunt u ook nog kiezen voor onze pasvorm rubber automatten.

Randkleuren

Momenteel kunnen wij u 21 randkleuren aanbieden. Op deze manier heeft u een ruimte keuze en kunt u de matten nog meer aanpassen aan de gewenste stijl.

Stoppersystemen

Profondo adviseert ondanks de goede pasvorm van onze producten voor uw veiligheid altijd het bijgeleverde bevestigingssysteem te gebruiken om te voorkomen dat deze automat onder de voetpedalen terecht komt. Bij elke automattenset levert Profondo het bijbehorende bevestigingssysteem. Uiteraard kunnen alle merken bevestigingssystemen geleverd worden.

Custom-made automatten

Profondo is ook in staat om individuele matten op maat te maken. De klant kan in dit geval een patroon aanleveren op karton of papier, waarna wij dit in elke tapijtsoort of rubber in de gewenste vorm kunnen produceren en afwerken. Deze service is met name interessant voor bezitters van old-timers, campers, caravans, boten, etc.

Dankzij nauwkeurige digitale snijtechnieken (Automated Cutting Systems) en patroon-scanning middels cameratracking is Profondo in staat om snel en precies pasvorm automatten te produceren.

Logo's / bedrukkingen op matten

Het is mogelijk dat Profondo uw eigen bedrijfs- of clublogo op een mattenset plaatst. Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden, zoals geborduurde logo’s danwel logo’s in PVC. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden om uw eigen logo op de matten te plaatsen.

Helaas is het door wettelijke beperkingen niet mogelijk om beschermde (trade-mark) merklogo’s, teksten of andere uitingen (tenzij met schriftelijke toestemming van de merkhouder) op de door Profondo geleverde mattensets te plaatsen.

Profondo Webshop login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:wachtwoord vergeten?

Contact

PROFONDO CARSTYLE
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Nederland

Tel: : +31(0)168-323745
Fax : +31(0)168-323749
email : info@profondo.nl

Download onze folders