Autostoelhoezen

Semi-pasvorm

De semi-pasvorm autostoelhoezensets van Profondo zijn perfect afgestemd op de stoelen van diverse personenwagens. Doordat de hoezen worden geproduceerd in drie maten voor de voorstoelen (M, L en XL), en voor de achterbank (M-L en L-XL) is er altijd een goede pasvorm voor uw autostoel beschikbaar. Kijkt u in de maattabel voor de juiste maat stoelhoes voor uw auto. Tevens kunt u de hoezen individueel samenstellen (losse set voorstoelen en losse achterbank seperaat verkrijgbaar).
In dezelfde stof kan afzonderlijk een achterbankhoes worden gekocht. De kwaliteit van deze stoelhoezen is te omschrijven als zeer stevig en elegant. De hoezen zijn namelijk gemaakt van een zeer sterk en duurzaam automotive-textiel, gelamineerd met schuim. De stoelhoezen zijn ook geschikt voor autostoelen met zij-airbags.

Enkele voorbeelden

Van Passenger

De Van Passenger stoelhoezen zijn zeer innovatieve stoelhoezen voor mini-vans (MPV). Deze veelzijdige stoelhoezen voor mini-vans (spacewagons) zijn compleet en in aparte delen te bestellen (stoelen, hoofdsteunen, armsteunen). Ze zijn in diverse maten verkrijgbaar waardoor ze passen in nagenoeg alle spacewagons voor de Europese markt. Deze stoelhoezen passen perfect om de stoelen en door de los te bestellen componenten betaalt u niet voor materialen die u toch niet gebruikt. Stoelzakken, compartimenten en tafeltjes kunnen gewoon gebruikt worden (deze stoelhoezen belemmeren het gebruik hiervan niet). Gemaakt van dik, duurzaam en getest automotive-textiel.

ProfShop inlogcode aanvragen

Om ook snel gebruik te kunnen maken van onze webshop vragen wij u om een paar contactgegevens. Wij nemen na het invullen spoedig contact met u op en kunnen dan direct een account voor u aanmaken.

Bedrijfsnaam:

Naam contactpersoon:

Telefoonnummer:

Emailadres:


 

Pasvorm

Profondo Carstyle levert een grote collectie van pasvorm autostoelhoezen van ons huismerk BLITZ-CAR® en beschikt over een database met duizenden patronen voor vele verschillende voertuigen. Deze pasvorm stoelhoezen worden over de bestaande stoelen gemonteerd en sluiten perfect aan op de vaste bekleding van de auto. Elke stoelhoes is individueel te bestellen, inclusief de armsteunen en hoofdsteunen. Al deze onderdelen worden op maat gemaakt.

Pasvorm stoelhoezen van BLITZ-CAR® kunnen besteld worden in vele luxe textielmateriaalsoorten alsmede in diverse soorten kunstleder (ook wel Skai genoemd). Voor de kleurkeuze kijk op onze webshop of neem contact met ons op voor een stalenboek.

Kermerken BLITZ-CAR® pasvorm stoelhoezen:

  • Uitstekende pasvorm
  • Zorgvuldig geselecteerde stofsoorten van de hoogste kwaliteit (ISO9000-cert.)
  • Vele kleurstellingen / stofsoorten
  • Prima Uitwasbaar zonder vormverlies
  • Ook te bestellen voor alle typen bestelwagens

Universeel

De getoonde modellen zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Kijk voor de gehele collectie op onze webshop!

Classic serie

Luxe serie

Sport serie

Fashion serie

Profondo Webshop login

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:wachtwoord vergeten?

Contact

PROFONDO CARSTYLE
Wagenmakerij 4
4762 AV Zevenbergen
Nederland

Tel: : +31(0)168-323745
Fax : +31(0)168-323749
email : info@profondo.nl

Download onze folders